Första dan …

Tänkte  starta med lite tankar och fotografier i vardagen. Gåvan i att se Skönheten och de små och stora miraklen i vardagen. Datortekniken är dock ännu inte helt med mig. Många gånger då jag starkt jobbat fram saker, har de plötsligt varit borta, efter någon ”felmanöver”. eller att allt blir kaotiskt. Men av det har jag lärt mig att jag överlever utan både dator och annat. När jag då låtit det bero en stund eller till nästa dag – så är allt plötsligt tillbaka igen och det funkar. Vi leds ju mot att inte vara beroende av något utanför oss själva – och teknikkrångel får oss att släppa taget om yttre resultat.

En kall och mulen dag – men om man ser till att ha det lite vackert omkring sig, eller ser det naturligt vackra i Naturen, så kan man alltid vila och hämta kraft i Skönheten.

*** OBS – många foton är borttagna i mina tidigare inlägg, därför att WordPress har en gräns för hur många foton man kan ladda upp!

Missan – min lilla skutta som oftast är på väg in eller ut och svår att fånga med kameran. Dessutom tittar hon alltid ner eller blundar så fort jag tittar henne i ögonen. Hon har sån integritet, men är också den allra mjukaste och mest avslappnade när hon har lagt sig ner. (Text och bild verkar ännu omöjlig att formatera – får se om jag håller ut… Orden tycks helt vilja leva sitt eget liv….) Får lämna perfekthetsidealet.

Och här ifrån gårdagen – som var mulen men varm.. Från min lilla ”trädgård” – dvs min uteplats med omgivning. Där jag förverkligar mina trädgårdsdrömmar i miniatyr …. så länge…

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s