Maj 13 – krispig Sol

En kylig morgon – en bättre dag på mitten och sen åter mot kvällen så sätts vindmaskinen HAARP eller annat – på igen. Nästan halv storm i byarna. Det må ha en högre mening med alla dessa chemtrailsplan i luften och vindmaskinen på – men kallt blir det både inne och ute. Men växer och blommar gör det och fåglarna sjunger – så om Naturen är livsvillig, så måste jag följa med. Nu odlar dom t o m allt mer på New Yorks -taken. Ett mycket komplext land, det där USA. Monsanto och delstater som förbjuder egenodling mm, samtidigt som andra odlar på för fullt. Den yttersta Tiden är full av Liv och en massa helgalna desperata makthavare.

Alla piloter som flyger härovan, med chemtrailplanen, börjar så smått kännas som bekanta – och det ständiga mullrandet börjar liksom höra till det naturliga tillståndet  … . De som ännu är skräckslagna för allt det där, skulle nog tro att jag är chipad….

Gjorde tårta idag igen – bara för att jag vill ha det. Hallon och vispgrädde.

.

.

.

.

.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s