Maj 18 – till synes naturliga moln …

Nästan magiskt stilla igen. Stillheten får mig att känna ännu mer tillit till att det goda är på väg. Medan många ännu slåss för att Sanningen skall komma fram på alla områden i våra samhällen – är det väldigt skönt, att vara förbi den fasen. Tomheten som funnits i mellanstadiet – från att känna sig levande och alert genom att inse att vi är många som kämpar tillsammans – till att släppa taget om alla ”fel” därute. Däremellan blev det lite tomt. ”Vad skall man då göra, när man inte längre drivs av denna avslöjarvåg”. Men nu känns det väldigt skönt att inte längre förfasa sig över något. Även om jag ännu kan upplysa, så sker det neutralt. Jag känner ingen maktlöshet längre.

Otroligt stora molnformationer – men det är inte chemtrails-streck eller skyar. Visst är de lite konstgjort stora, men de är i alla fall mjuka i formen. Hursomhelst – på söndag är det nya energier igen – kommer bl a från Plejaderna. Det går säkert bra det också – att odla sallad, grönkål och annat med hjälp av Plejadenergier.

.

.

.

.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s