Maj 21 – det blommar

En underbar Tid – med Naturen som börjar visa sitt överflöd av kärleksfulla uttryck, men samtidigt en påfrestande Tid – att ännu åse och inte helt ha släppt taget om den gamla Världens alla uttryck av vältrande i materian och njutningarnas riken. Så mycken allsköns skräp och oljud och konstiga beteenden som allt detta gamla för med sig. Allt är överbelamrat och renheten – att framhålla det väsentliga och vackra saknas ännu. Så fastän jag bara skulle vilja va i stadiet av fröjd över allt vackert – så är det ännu svårt att hålla omvärldens överbelamring och förljugenhet borta. Jag lever ju mitt i.

Och energierna är väldigt uppsnabbade och kraftfulla och allt skall va och kan bara va just så som det är – just Nu. Men det känns lite jobbigt att iaktta att så många fortsätter precis som förut – och ältar alla gamla slavprogram och t ex att ”vi bör gå med i Nato” och en massa annat helgammalt tankesätt. Undrar när alla de skall vakna upp egentligen. Och hur vi som vaknat och vänt, skall kunna leva ibland alla dessa. Ja det är inte lätt för mig som har hela Världen inkopplad. Klart att det kommer att ordna sig – men just nu är jag mycket trött. Vill ha mitt eget hus med trädgård – på landet.

.

Precis som tidigare smög sig en inklistring in här  – och påminner om vad som gäller!!!

Abraham-Hicks: Inspirational Quotes
”Your Life is supposed to feel good to you, for you have deliberately chosen it as the platform from which more will flow. The appreciation that Source feels for you, never-endingly, will wrap you in a warm blanket of worthiness if you will allow it,”

Kära Mimmi (som flyttat in från grannen – precis som också Missan gjort från en annan granne) – här lurar hon på Missan och resultatet blev en blomma mindre …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s