Maj 23 – Solar

Nog lever vi i en ytterst märklig tid. Vår Himmel t ex kan nu se ut precis hursomhelst. Videos bla med helkonstiga mörka moln, som till synes ströcker sig ända ner mot Jordytan och som sen blir till hagelstorm. Och en massa otroliga andra fenomen på Himlen. Solen t ex visar nu upp ett annorlunda innehåll. Se min Solreflex-bild nedanför – och liknande video har jag sett, där själva Solskivan har en mörk kärna synlig.  Kanske är det ett tecken på att vi nu färdas genom ett stort fotonbälte … för det gör vi enligt högre källor.

Men ingen Jordbo kan riktigt se skillnad på om saker är av utomjordisk härkomst eller manipulationer genom HAARP och liknande. Nu får vi bara vänja oss vid att precis Allt är möjligt och det är bara att hänga med. Vi får lära oss att släppa greppet om hela den gamla Världsbilden.

Det är inte lätt att få ögonen att hänga med – mina har fullt sjå med att våga vara helöppna. Att våga tro till fullo på allt det Goda – medan den gamla Världens avfall ännu är fullt synligt. Jag menar – man har ju varit med om åtskilliga Världsundergångar där maktberusningen tagit över…. Fastän jag vet att detta inte gäller denna gång – så är känslo- och cellminnena delvis kvar. Det är inte riktigt läge än – för att kasta sig ut i Världen…

Sol i närbild …

Den här vilda violen/pensén Natt o Dag ? är ju otroligt söt. I perfekt matchning med Getramsen. Naturen ordnar de perfekta rabatterna.

En tur till Havet

och snart kan vi kanske se åtminstone 2 Solar – vem vet. Här är 3.

Om man vill kan man ju se ett Storsjöodjur här.

Här kan man verkligen tala om Solceller … ?

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s