Juni 2 – grönt ute – skönt inne

Inte kan det bli mindre sommarlikt ute än så här – men det är klart det kan. Det är ju alldeles grönt och blommorna står kvar, även om de verkar hämta andan. Hela systemet mals ner och virvlar runt för att rekalibrera sig.
Sen finns det visst ännu de som väljer självplågeri – för att duga för sig själva och omgivningen – typ maratonlöpning – oavsett vädervillkor.

Det enda jag måste göra är att gå ut för att plocka in lite sallad … Om människor bara kom underfund med hur mycket de överanstränger sig – till ingen nytta. All överansträngning kostar både pengar och psykisk utarmning. All överansträngning har ett pris. Men att följa med sin egen livsström – i stället för att jobba emot den, ger alltid belöning på alla sätt. Downstream or upstream – är skillnaden mellan framgång och äkta glädje eller inte. Som vanligt, så bestämmer ju var och en själv. Men jag har svårt att begripa hur människor kan vara så långt från lyssnandet på sitt verkliga inre Jag, så att de utsätter sig för sådant självplågeri. De dominerande delarna  av de maskulina energierna är verkligen destruktiva.

Men följa detta nedmonteringsflöde måste alla – det absurda vädret är bara spegling av vårt inre, så det kommer vi inte ifrån – förutom genom att lyssna inåt och kalibrera alla avsked och omflyttningar och nya tankar – för att forma en Ny Världsbild.

Det ÄR grönt …l

men inne ÄR det skönt …

Sitter hellre inne i värmen och lyssnar t ex på sånt här

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s