Juni 10 – grön väntan

Just nu är trädgårdsblomningen mestadels grön – i väntan på alla sommar-knoppssprickningar. Men frodigt är det. I väntan också på att alla Dark Cabals och inre och yttre förtryckare skall ge upp helt – så man kan börja glädja sig mera högljutt. Det sägs att det sker massor under ytan – och inom min och andras ytor. Att penningvärlden håller på att transformeras. Men då vill jag först se en massa bankirer och magnater – alla som skott sig på andras arbeten – alla som hotat sina medmänniskor med krav och skulder – stå där med uppsträckta händer – sägande att de ger sig och inser att de nu måste vara snälla och tänka på att – om alla mår bra – då är det bra också för dom. Alla har rätt att vara rika och få det dom i hjärtat vill ha (men då måste förstås alla lära sig att ta emot…).

Allt medan stormarknaderna växer vilt i vår kommun. Man kan verkligen undra hur de skall överleva – med liknande sortiment – som om människor nu skall köpa 3 gånger så mycket mera än vad de nu gör…. men det är väl bra för oss kunder, som kan välja och vraka än mer. Fast det känns som åtminstone mitt behov är mättat för den här säsongen. Det är ju mest innan t ex sommaren börjat som man tycker att man vill ha sommarsaker. Sen inser man att sommaren är så kort och osäker, så man vet inte om man har något behov av det ena eller andra.

Här en liten Rödfibbla – som står som ett vilt utropstecken i gräsmattan utanför mitt fönster

Inne blommar det …

Har precis avslutat en global meditation med intentionen att se alla Cabalare och Illuminatare överlämna sig och att en ny fri ekonomi manifesteras – bland fria människor. Vi jobbar på …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s