Juni 11 – jag saknar

Ett besök i det senaste stormarknadskomplexet framkallar enbart en stor trötthet över att se alla dessa prylar. En stor trötthet och äckel över hela det gamla paradigmet med sin orenhet och ytlighet. Prylar prylar chips vin bedövningsmedel av alla slag hänsynslöshet okänslighet … ”JAG JAG gör vad JAG vill – skit i andra! JAG parkerar väl på gångbanan om JAG vill!” Jag saknar renheten och det egna ansvaret och den verkliga viljan att utvecklas och medskapa ett bättre samhälle. Bortom alla debatter. Jag saknar människors högre fulla potential och värdighet.

Jag köpte en liten burk kattmat …

Såå trött på allt som kallas ungdomligt – som bara medför destruktivitet, en respektlöshet som struntar i  alla andra. Samhällets sjuka vurm för det ”ungdomliga” – men som egentligen är en brist på mognad, värdighet och intigritet och stor brist på omtanke och medkänsla. Bara ett stort JAG-EGO.. Att samhället tillåtit de hänsynslösa att bestämma agendan …
Och alltför många som låter sina inre barn och tonåringar härja vilt – och som också blir till att inte sätta gränser för sina yttre barn och tonåringar. Låter hela sitt oansvar gå ut över andra i stället. En s k frihet som alltid går ut över andras liv.
Förtrycket av det Feminina – det inlyssnande känsliga – är ännu synligt överallt.

Detta blev ett negativt inlägg – men det struntar jag i. Gudinnan är trött och sorgsen.

Det är lite väl mycket kontraster just nu – eller lite väl mycket av det gamla som ännu fortgår – förstås också till viss del inom mig … annars skulle jag inte bry mig … men inte så att jag skulle göra såsom de hänsynslösa, utan som ett inre program där jag gör sådant mot mig själv.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s