Juni 12 – inget speciellt – fast kanske ändå

En dag som bara gått …  fast med mycken både insikt och tomhet. Där omvärldens alla s k ”problem” bara svept förbi i en meningslös dimma. Gjorde ett försök att hitta lite gammaldags gemytlighet och köpte en veckotidning – men Herre Gud så mycken gammelvärlds-problem med relationer och sjukdomar. Tänk att man levt i den världen förut – så tungt och begränsat och de ständiga prövningarna och det illusoriska beroendet av andra och av  ”experter” och att ”göra rätt”. Och alla dessa besvikna människor – ”han övergav mig för en annan” … osv  Så mycken sorg inbyggt i hela det gamla Spelet. Så dämpat, begränsat  och lågt allting verkar.  Så kvalmigt och instängt.

Alltmedan reklambladen dignar av grillning och åter grillning – där själva sidorna  i bladen är murrigt bruna och svarta – som om sommarens viktigaste beståndsdel är tändvätska och döda djur. Denna gamla värld och dess invånare känns verkligen som om det var stenåldern – fast med teknikprylar upp över öronen. Lika bedövade som om de ätit giftsvamp eller knölpåkats.
Eller detta otroligt meningslösa som nu pågår … sport – i tv:n – det är bara så neanderthalsmässigt och meningslöst så jag har knappt energi att nämna det. Var finns alla utvecklade män …

Jag skulle aldrig någonsin vilja ha tillbaka denna sorts liv – trots den tomhet som ännu kan kännas när allting omvandlas och jag blir tvungen att säga farväl till det mesta av detta gamla. Och även  när det känns till synes meningslöst emellanåt – så finns det en friskhet i själva andningen – i luften – i själva Livet.

Intensivt är det – även om ingenting verkar hända …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s