Juni 14 – who knows …

Jag börjar nog inse att det inte längre går att komma undan någonting i vardagen. Att sukta efter lugn, ro och harmoni – i ett tätbebyggt samhälle. Den naturliga Naturen liksom kommer allt längre bort. Där som t ex förut var gränsen till naturen, härskar nu en massa trafik och de nya köpmarknaderna.   För att överleva måste man liksom växa in i och försonas med det hela på något sätt – och samtidigt hålla det utanför sin själsliga sfär. Att kämpa emot ger ju ingen harmoni. Det är verkligen en intensiv tid nu -det pushas och pushas underifrån och utifrån – så man känner sig stundtals nästan manglad. Och inte vet man riktigt vart man pushas … bara mera in i Nuet.

Jag undrar förstås ännu varför min Ande bestämt att jag skall vara kvar just här. Men troligen hade jag inte upplevt de välsignade stunder som plötsligt bryter igenom – någon annanstans. Man kan helt enkelt inte begära att man skall kunna sitta ner och bara njuta – även om det finns massor med fint att njuta av. Energierna är alldeles för häftiga, omvandlande och intensiva. Måtte det värsta va över när 2012 passerat – men det lär ju fortsätta även sen … fast förhoppningsvis inte så intensivt.

Men det är ju nästan så man går sönder när man går och plockar blommor ute och bilarna far förbi i ett jättestressat tempo – så långt från blommorna dom är …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s