Juni 19 – två Världar

Förstår inte riktigt hur den gamla och nya världen egentligen skall kunna vara på samma Planet. Här annonserar de nu att det skall byggas ett jätteköpcentrum på vägen till vårt samhälle. Det har ju alldeles nyss öppnat två nya stora köpmarknader här. Detta monster sägs bli större än det som finns vid Kungens Kurva söder om Stockholm. Hur i all fridens namn skall människor kunna köpa ännu mer än de redan gör! Samtidigt som det Centrum som finns mitt i, går så dåligt – är ofta väldigt ödsligt i affärerna. Jag tror faktiskt att många många människor har tröttnat på och sett igenom lyckan med att bara köpa och köpa. En av expediterna i C erkände bristen på kunder.  Och affärer läggs ner och många tomma lokaler göms bakom täckande papper. Har alla dessa planerare absolut inget förnuft kvar…? Undrar vad som skall komma i alla gamla utrymda lokaler – när det hela är överstökat. Jag tror faktiskt inte att folk längre är så dumma, så att de köper mer än de redan gör.

Och den miljonären eller miljardären (en av bygdens rike män) som skall finansiera detta det stora byggandet – vilket enormt torftigt liv han måste leva – som bara måste bygga såna monument. Som bara tänker på att expandera sitt välde. Att ha så mycket pengar och så lite förnuft och visdom – det är beklämmande. Tänk om han i stället satsade alla sina miljarder på t ex en gigantisk energi-innovation eller liknande. Då skulle ju hela Universum hurra och det skulle sprida äkta framåtanda och utvecklingsglädje i bygden. Inte trött gammal kommersialism – som tillför destruktivitet och fortsatt förstörelse av både människosjälar och Planet.

Alltmedan jag och många andra lever eller planerar ett grönt, behagligt, kärleksfullt och renare Liv – i full kontakt med Moder Jord – bortom alla bedövningsmedel.

Mimmi – som alltid söker Solen …

Mötte en rävunge, när jag plockade blommorna här – ett äkta fint möte – vi tittade på varann länge. Allt är nära ….

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s