Juni 23 – regn och självklarheter blir ännu mer självklara

En total innedag – har kännts som att Naturen vill vara ifred och att inåt Självet kallat. Djup sömn på efermiddagen som behövs för integrering av alla intensiva energier. Samtidigt som info på nätet om de större Jordiska/kosmiska happenings får mig att ytterligare expandera. Det är expansion inåt och utåt… Alla Dark Cabals synes nu inte ha en chans längre. Kan också hoppas att alla lokala och inhemska Dark Cabals också blir bortplockade. Så befriande att höra alla de som stödjer oss tillbaka till sunt förmuft, sanning, fair play, ärlighet, som hela tiden pratar om God’s given rights och människors självklara rätt till frihet från något som helst förtryck.

Se länk i andra bloggen

För övrigt känns det så fint att ha Facebook-vänner från hela Världen – och att inse att det finns upplysta och uppvaknade människor överallt. Och att det t ex finns människor både i Afrika och på andra ställen, med Frimurarsinne – som värdesätter ett mera ädelt förhållningssätt till Världen. (Ja jag vet att många misstänkliggör dom, men det mesta beror på oförstånd – även om det kan finnas Dark Cabals även där inom. Men de har infiltrerat sig överallt. Huvudparten av Frimurarna är där för att uppehålla mänsklig värdighet och har olika knep för att tackla sina prövningar. Och mycket utgår från en kristen grund)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s