Juli 4 – stilla – ÄR – mitt i och utanför

Känns som om Tiden och Världen stannat – trots en massa hojtande från Almedalen, Independant Day eller andra happenings runt i Världen. Trots olika bullrande grannar och skällande hundar – så står Världen stilla. Liksom hämtar andan eller Anden. Därtill en i dessa tider mirakulöst helblå Himmel.

Alltmedan nyhetsflödet varnar – ”Kryssning farlig fettfälla …” – tack igen för skrattet Universum.
Ja se det tragikomiska gamla paradigmet – slavspelet.. där folk sitter fast i olika fällor. Och där folk hela tiden lägger sig i andras liv. Och där andra har behov av att lyssna på vad som påkallas av ”experter” – och de far hit och dit av alla ”rön”, i stället för att lyssna på sig själva. Så många som har behov av ”föräldrar” eller livspolis.

Tycker dock det är konstigt att media ännu travar på som om inget hänt – fastän min och säkert miljoner andras Värld har vänt på klacken och inte deltar eller bryr sig längre.

Och Almedalsspektaklet – är det verkligen några som tar det på allvar, förutom de skådespelare som deltar där och så MSM mainstreammedia – de gnuggar och frotterar sig med varandra och tror att de har världen i sin hand. Arma krakar. (Nämner det igen eftersom Gotland är min födelseö och jag tycker den är värd något bättre – inte förorenas av all denna ytlighet).

En plats i Skuggan …

Och en plats i Solen – lika värdefulla

Det känns ju som om jag är mera nära ett insektsliv eller ett blomliv – än det absurda gamla samhället. Vi ÄR.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s