Juli 7 – varför finns det så få modiga mänskor i Sverige …

Känns underligt att åse alla dessa som ännu tar det gamla Spelet på fullaste allvar. Känns verkligen som en helt annan Värld – vilket det ju också är. Längtar efter att få se en massa nya tankar och nya idéer och genuina entusiastiska framåtsprång även i media. Om de bara visste vilken skillnad på energier och entusiasm, glädje och pånyttfödelse som finns i att börja satsa på människans bästa – på naturens bästa och att kunna börja lita på varandra igen. Suck …

För övrigt känns det klaustrofobiskt (ingår i processen förstås…) med yttre påträngningar överallt – så att jag blir tvingad ännu mera in i mig själv. Stänga dörren, även om det är varmt osv. För att i stället expandera inåt och om möjligt landa ännu mera i mig själv. Men längtar efter den dag då folk börjar visa hänsyn igen – sådant som var självklart för en 20 år sen och bakåt. Men nu beter sig ”vuxna” som dagisbarn som bara måste vara högljudda för att visa att dom finns till. För mig blir det nu en blandning av att ”falla in i skiten” och stänga dörren.

Längtar efter att få se starkare krafter agera i landet Lagom – mera självklara människor, som inte gör sig till – som talar med både känslor och förnuft – som är rena i sitt uppsåt. Som högt och tydligt vågar  säga stopp till korrupta maktmänniskor. Varför har vi inga Drake och ”Minuteman”, som har hela sin baskraft och integritet med sig när de talar och som ser den Gudomliga Planen och vill befria mänskligheten…..

Att kunna lita på ”folk”…

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s