Juli 11 – blommor och djävulshuven

Lite märklig chemtrailsflygning idag – de har flugit som getingar däruppe – ett tag var det 9 stycken på 5 minuter – men klar himmel, så de har sprejat längre bort. Men nu börjar de konstiga molnen dyka upp. Undrar om de har för avsikt att skapa regnkaos även här. Var lite hoppfull förut för någon högre källa sa att de också håller på att neutralisera trailsen – men nu ser det misstänkt ut …

Och på andra håll i landet stjäl de soluren – kan ju va ok om man redan är bortom Tiden. Men de som har/hade solur är troligen ännu kvar i Tidsfängelset. Och ännu mera kvar och fast, är de som tror att de måste stjäla koppar för att överleva.

Mina blommor börjar nu äntligen explodera och visa sin Skönhet. Och paret Reinfeldt skiljer sig igen – nu på riktigt. Och enl planeterna den 13 juli och fram till 13 december, så skall huvudet på Djävulen ramla av – dvs toppen på maktpyramiden. Det låter väl hoppfullt. Bara att hoppas uttolkaren har rätt.

Den här blomman heter Mjölkklocka – Campanula … nånting ….lactiflora – fick nyss se den på trädgårdsprogrammet på webben.

Hej då…

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s