Juli 14 – ja det var den dan det …

Maximal flexibilitet lär man sig i dessa tider – ena stunden totalt helmulet med lite regn och åska (härligt) – en liten stund senare massor med sol igen. Av med shortsen – på med shortsen – stäng dörren och tänd värmeljus – öppna igen och ut och njut av blommorna – och om igen … Eller oväsen – in och stäng dörren och vara med sig själv eller ut igen om det är lugnt. Man får inse att större Krafter styr och ställer och man kan bara följa Flödet.

Fasta planer tillhör inte den Nya Världen – men visioner och ungefärliga mål – men vägen dit kan vi bara ta steg för steg och låta Anden visa vägen. Den nya Vägen ser troligen inte alls ut som vi tänkt – då vi tänkt med gamla tankar, och gamla beprövade sätt fungerar inte längre. Allt måste gå någorlunda enkelt till – ingen överansträngning. Och många börjar nog uppleva  att det inte längre fungerar att ”jobba sig” fram – sådana krafter dör nu bort. De som ändå gör så – får räkna med stora bakslag och utslagningar. Det där med att ”hårt arbete lönar sig” blir alltid på bekostnad av glädjen i livet och på bekostnad av vad hjärtat vill och med kroppsliga besvär som sista stopp och varning. Alla diktatoriska krafter måste dö! – kan inte överleva i den Nya Världen.- finns ingen plats för såna låga energier.

Det är både skönt och jobbigt att bara vara och låta saker o ting hända – att öppna sig för lättsamma inpulser i stället för att forcera fram något – att vänta in sig själv och den verkliga kraften och viljan. Det måste kännas kul!

a

Denna sommars växlande regn o sol har verkligen varit bra för Moder Jord och alla blommorna och grönskan. Så då måste det ju också va bra för oss. (Fastän vissa landsdelar tycks ha haft lite obalans där ….)

Ser nu att på fotot på mig som jag har bredvid datorn – har kommit ljusgröna, liksom tårar … och som ett ljusgrönt örhänge – undrar hur i all sin dar de kommit dit och vad de vill säga…. Får sova på saken.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s