Juli 15 – Himlen är snäll

De märkliga ”tårarna” på mitt foto jag fick se igår – förklarade min Ande på natten att ”Det var Världen som nu runnit ur mig”. Jag har ju burit hela Världen inom mig – dvs  alla former av mänskligt och ”omänskligt” mönster av beteende har funnits inom mig – och som jag nu har transformerat. Alla dessa dysfunktionella varelser som agerat inom mig – mot mig och som känts som om jag alltid varit full med sopor och otrevligheter. Soporna har runnit ut i kosmos och den omvandlade energin är kvar i mig.

Den ljusgröna färgen är färgen från min barndomsrums tapeter…. Inget från  3D världen kan ha gjort detta. Jag är tacksam för att äntligen några fysiska tecken från den osynliga världen kommer till mig.

Men jag kan också se det som tecken på den gröna hjärtenergin från Kosmos som nu strömmar ner över Jorden. Har ju fått en klar ”gate” uppe i hjässchakrat …

Men Världen får nu klara sig utan mig i den gamla rollen. Ingen i det yttre tillåts nu stjäla min energi. Och det känns enormt skönt att inse att det kryllar av hjälpare – Galaktiska bröder o systrar, som stödjer mig och alla andra människor o Moder Jord. (Det finns visst folk som har svårt för att höra talas om Moder Jord – och dessa lever verkligen fattiga liv) Arresteringar eller bortplockandet av fula makthavare pågår – bl a har många försökt smita genom att avgå, men blir nu upplockade och rannsakade. De trodde de skulle komma undan. Fejkade självmord o annat. Men de kommer att få chansen till rehab i Ljuset. Himlen är rättvis men snäll.

Laddad med Kärlek …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s