Juli 19 – förbränning på djupet

Efter en jobbig halvdag med yrsel, och gräsklippare o väldigt högljudd trimmande  granne  + balkongrökning – så efter en lång stunds vilande o sömn kom en nästan blissfull dag.  En renande eld i min botten sa min Ande. Så jag kunde njuta av mina blommor igen. Tänkte till på astronauter – fy tusan för och sitta instängd i en liten kapsel o må dåligt – och all denna enorma träning innan – bara för lite äventyr. Inte är det väl värt att lida så mycket för något – usch … Rena självplågeriet.

Många sockerärtor kunde jag plocka till middagen idag och salladen växer bra . De enkla nöjena blir allt starkare – som en god enkel middag (vegetarisk förstås) – smakar allt mera. Och fruktsmoothie varje dag … Inte behöver man upp i rymden för att uppleva Livet.

Och containments (bortplockandet) av bad guys fortsätter – senast Syriens diktator med följe, och nån f d spionchef från Egypten – en blandning av att de dött och har rymt/har dragits bort. Om de inte vill omvända sig och ta emot Ljuset, kan de inte bli kvar. För låga energinivåer kan inte vara kvar, när Jorden och vi höjer våra frekvenser. Även såna som självmordsbombaren i Bulgarien, kommer att rannsakas och måste välja Ljuset eller dö. Jorden och vi renas i en rasande fart. Med hjälp av våra Galactiska systrar o bröder.

(Containments är att skurkarna innesluts i en bubbla av Ljus – där får de begrunda sina hyss och välja Ljuset eller inte  – inte = död. Men de är helt förhindrade att göra något galet igen. Men det finns visst också halvcontainments…)

Allt medan mainstreammedia travar på som om inget hänt eller händer och Skönheten flödar över allt mer. (Inte min pippi eller bad men fint är det).

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s