Juli 22 – vädret är rättvist

Alla får precis vad de behöver och skapar när det gäller väder – och  det gäller precis allt annat också,. men vädret ser ju mycket olika ut runt världen. Vissa har överdriven torka som i USA och andra har öveflödande vatten och alla möjliga och ”omöjliga” väder. Det är precis det som speglar människornas inre – som de behöver för att få fram sina nedtryckta känslor. Här runt mig kan man väl anse vädret som ganska balanserat tycker jag. Med en lagom blandning av lagomt regn och lagom sol och lagom vind och lagom moln och lite åska däremellan. Vädret är totalt rättvist -liksom hela Livet är totalt rättvist – alla får precis det som de genom tankarna har skapat. Universum är super-rättvist. Det gäller bara att sluta skylla på någon/något. Det gäller bara att kavla upp ärmarna och sätta sig ner och lyssna på sig Själv.

Klicka på bilden för förstoring – och tillbaka – klicka vä pil uppe i vä hörn


Grannhuset får ju en annan touch när man ser det genom kameran …

Den här lilla Blomman började plötsligt dansa till Mozarts musik – jag kände att de var helt sammankopplade

Och strax därefter började också den andra Blomman dansa i takt med den andra. De är helt lika varandra – böjda på precis samma sätt – medan den ena tittar liksom på den jordnära verkligheten och den andra tittar mera upp mot Solen ~ Tvillingsjälar dansande till Mozart och vinden och för mig. Ett kärleksfullt budskap.

och ute är inne och inne är ute – det är ETT – en och samma verklighet – Livet

Vill gärna dela med mig av denna kärleksfulla bild av djup Frid och Nåd – känns så skönt att sådan Kärlek nu finns tillgänglig här på Jorden. Sådana tillstånd kunde inte upplevas – nedtankas för något år sedan. Se också på handen från hans andra son som sänder ut healing – vilket kärlekspaket…

Ashamarae McNamara – som kanaliserar St Germain

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s