Juli 28 – blommor och os-UFO

Jaha -det var den dan det. Efter tröttande spanande efter UFOn på os-invigningen blev natten sen igår. Och inget gigantiskt UFO-tak sänkte sig ner över ufo-scenen på marken. (Det har ju funnits en massa spekulationer om att ”de” skulle komma och spekulationer om eliten skulle fejka ufon, för att skrämma folk). Men faktiskt – så var det ett UFO där – på Sky-nyheterna kan man se ett skepp bortom alla fyrverkerier! Jag hoppas dock att man får se lite större disclosure snart – kanske på avslutningen. För övrigt var det ett gigantiskt och fint skådespel – så folket skulle knappast kunna ta in mera happenings än det som var. Själv struntar jag fullkomligt i själva Spelen – sport är och förblir något mestadels destruktivt – där folk tyranniserar sina kroppar och andra  missköter sina kroppar och tyranniserar sin omgivning genom skrik framför tvn med chips o öl.  Och de tror att man kan bli lycklig genom att tävla – vara besatt av resultat och en massa annat. Båda sorterna helt bortom inlyssnande av det mjuka i livet – där hänsynen danas.

Men också säger de Galaktiska vännerna att det öppnas ett gigantiskt hjärtchakra på olympiaplatsen och i spelet … ja det händer så otroligt mycket nu bakom kulisserna -alltmedan jag och många andra går och väntar i den enkla vardagen på stor förändring – och då får vi rådet att bara vara ännu mera stilla och inåtlyssnande. Ja det är en stor utmaning när man bor i ett hyreshus med allt fler o fler utlänningar utan någon inlärd respekt för andra – som talar högt o stort mm…

För de som ännu undrar vad svenskt är – en  blåklintsåker.

.

Lilla salladslådan med sin självsådda extrafägring

Det enda som har någon vett o sans och pålitlighet nu för mig – är katterna. Allt annat är i spinn – dock inte kattspinn…

Skickar med en länk till Sky-nyheterna ifall att …
Men det kan inte dröja länge tills sådana här småskaliga bevis ses som forntiden. Deras existens är ju så självklar så de stora skeppen och dess invånare måste snart bli vår vardag.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s