Augusti 4 – himmelsspaning och det kosmiska Skämtet

Har inte hört om något os-ufo idag – den ev. dan -4 aug. då de kanske skulle dyka upp. Men det hela sker inte såå synligt drastiskt. Men ufon verkar va den dagliga synen dessa dagar ändå. Lite diffusa men dock… Jag spanar rätt mycket men hittills ingen fångst. Får nöja mig med mera jordiska frukter som sallad, tomater o svarta vinbär.

Men vilka olika nivåer av uppvaknande mänskor är på – förutom alla de som inte synligt visar några som helst tecken på att se igenom dimman. Men många som upptäckt  en massa lögner och fulknep – verkar fastna i dramorna av att ”dom därute har makt over mig/oss”. Folk som älskar mysterier och tecken och konspirationer och blir fast där – som en ständig äventyrsbok. Och sprider rädslor och maktlöshetstänk i stället för att se igenom den stora Teatern. Så finns det de – mestadels journalister – som med intensiv frenesi gör allt för att förneka och förhindra upplysning och sanning. (Det måste trots allt kännas otroligt pressande att leva i sådan lögnmiljö). Och en mängd olika nivåer – alla på sin personliga, men också hängande på olika gruppnivåer osv. De snurrar inom samma energiklot och sitter tillsammans i trådar – som nystan – och har svårt att ta sig ur. Och så finns det alla vi som släppt taget om hela detta gamla Spel och som ser det stora kosmiska Skämtet och som känner Sanningen..

På sommarhelgerna är det utmanande intensivt att bo i lägenhet … inte för värmens skull, utan för alla som pratar högt firar o grillar! – har aldrig känt så mycket grillosande som i år. Frossande i brända kossor – tillhör inte Den Nya upplysta Världen…

Och det är ju Lejontiden – då många Lejon fyller år – och lejon är vana att ta plats …

.

.

Men Skönheten finns här – blommorna får sitt vatten och div. stöd och omvårdnad och tackar med allt de har att ge.

Alltmedan chemtrailspiloterna varken har lediga helger eller nätter – alltid på uppdrag – här ovan o över hela Jorden..
Den visuella himlen kan nu anta vilken skepnad som helst – helt absurda moln o olika fronter och ufoliknande moln och såna här – ufon…troligen. Det är bara att Surrender…. vår Värld kommer aldrig mer att bli och se ut som  förut. Bara ett exempel av alla de bilder som fladdrar förbi.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s