Augusti 6 – du klär dig väl rätt i höst

Härligt häftigt regn – efter en varm sol- o molnig dag. En hittills perfekt blandning av sommar  åtminstone runt mig.

I den gamla slavvärlden kan man läsa (förstasidesnyhet) att Malin Berghagen skyller på att pappa (Lasse) glömde bort henne. Vuxna – för det  borde man väl vara när man är runt 40 – skyller ännu på pappa. När skall folk bli vuxna o ta ansvar för sitt eget Själv!? Ja dessa kändisar de har det inte lätt – letar efter ständig bekräftelse … och just nu skall Agneta Sjödin inte ha nån man – nej inte just nu …. viktiga nyheter blommar i slavrabatten. Och du klär dig väl rätt i höst! Stilkonsulterna manar både i annonsblad och tydligen på SVT. Tänk inte själv – låt ”experter” ta hand om ditt liv -ta inte ansvar – (skönt att bara lämpa över) skyll på någon – var ett offer – var en slav – och  de s k ”journalisterna” simmar med i samma trend-slav-ytliga nonsens. Alltmedan Världen transformeras o stora stora Sanningar väller fram och stora viktiga händelser händer – men inte hos de svenska ”journalisterna”. Munkavle eller insomningsmedel… Men Gud har också skapat internet – där vi alla kopplas ihop – med Sanningen som bärande tråd i nätverket. Så vem behöver ”journalister” eller tidningar – jo slavarna.

För övrigt pågår det mesta bakom kulisserna – stora avslöjanden o bortplockanden av maktfaktorer och en gigantisk omvandling i människors inre. En Ny Värld håller på att födas!

Jag tycker dom är alldeles fantastiska mina nya sidenskimrande ljusgula liljor – stora blommor  och en hel bunt har jag på min lilla expanderande uteplats – och de doftar underbart. Hela luften doftar – och de gör allt för att balansera upp luften med de rökande grannarna.

Och Dagliljorna blommar på …

Men tänk vad vore alla blommorna om inte allt det gröna fanns – det gröna är lika vackert o viktigt. Det är ändock det gröna bladverket och gräset man längtar efter på vintern o tidig vår. Så tack för regnet – nu öser det på rätt häftigt – som om det vore åska – skyfall  – men det är väl nåt chemtrail.fixat … fast Gudomligt.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s