Augusti 8 – flugornas herre

Idag var flugorna verkligen uppeggade – med att blixtsnabbt lägga sina ägg i kattmaten – många gånger om. Det händer ju varje dag, men idag var dom extra. Man kunde ju tycka att när de lagt en dos – att de var nöjda med det och att det inte fanns mera att lägga – men nej då – flera gånger om … Man får vara jätteuppmärksam så fort man hör en fluga.

Och Världen – ja den rullar på – både med och utan mig.  Har inte brytt mig speciellt idag. Stor inre rensning i går natt (i nättres som man säger på Gotland) -ett sjok av mörka energier drog iväg … Undrar hur många mänskor som mera påtagligt märker att vi transformeras i full fart… Alla s k Ljusarbetare jobbar ju på med sin medvetna rening – men alla andra. Det är dock så  Gudomligt skapat att alla uppvaknade kan kommunicera via nätet – då de flesta i omgivningen inte verkar ha vaknat nåt speciellt…

Men just nu är det dom här liljornas tid att få dominera med sina stora blommor o Skönhet.

Den här lilla flugan tycks dock vara lite mera upphöjd – då hon hellre väljer att landa om o om igen på en Lilja, än att hålla på att föröka sig på gamla köttrester. Hon har nog ett högre syfte  Och kanske är hon odödlig liksom jag … då lägger man inte längre några ägg… man är själv både barn o vuxen i ETT.

Doftande Liljor måste ju sända ut en stor mängd höga Gudomliga energier.

Mimmi är gärna med …
Och den första tomaten är skördad – ser inte ut att bli så många i år – de stannade upp i växten o fick nån slags bladsjuka på vägen. Men det är fint med det som ändock blir.

Och här är det skyddat (för det mesta) o varmt – sallad o pelargonier – allt skall med. Härligt regn idag med.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s