Augusti 19 – filmning bland molnen

En till dag av filmning i grannskapet – undrar vad det skall symbolisera …  Kameror, spotar o action runt mina buskar …  ett nytt gäng. Denna gång hos närmsta grannen – med filmklappa,  och annat – ett stort gäng mänskor hos det yngre paret. Nån slags filmskolejobb kanske … Med för mig plötslig strålkastare rakt in i mitt sovrum … För mig är verkligen all sorts film  så meningslös. Att hitta på och titta på – i stället för att leva sitt eget verkliga liv. En stor bluffvärld. Men det ligger ännu nån sorts ytlig viktighetsglans att stå framför en kamera och att pyssla med sånt. (Har inte vart på nån bio på säkert 25 år). Jo förresten – på Marie-Antoinette -för att få se Versailles. Kände mig hemma där.

Och det skjuts som bara den i Sverige och 150 st i slagsmål och folk springer runt i nån tävling som tokar,  för att bevisa nåt och får hjärtstopp. En grotesk nyhetsfeed på datorn idag. De senaste  25 åren har jag undrat vad det är för konstiga varelser som går på den här Planeten – känner inte igen mig i dom. Innan dess trodde jag att det var mig det var fel på – som inte fattade all elakhet och grovhet som ofta kom fram. Att jag inte var tillräckligt ”tuff”.

Klicka på bilderna om du vill se dom större … –

Och så lite av nutidens moln – chemtrails o transformationsmoln. (just dom här är väl inte så konstiga, men vackra) Jag ägnar mumera ganska mycken tid till att titta på molnen – en sorts rening och förankring i något högre än det absurda gamla Spelet. En hjälp till att släppa tankeverksamheten.

och själva himlen har ofta en helt ny nyans av blått – turkos …

Och medan världen larmar o filmar o motorsågar (i grannskapet) så är allt ändock stilla hos mig o katterna.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s