Augusti 22 – paddan har ingen luft under vingarna

Blommorna blommar snällt på – men inte känns det som några sommarenergier inte – det har det ju inte gjort på hela sommaren för övrigt. Men det har varit bra ändå.. När också själva Moder Jord omvandlas och är på väg in i 5:e dimensionen, så måste man inse att även känslan av ”sommar” förändras. Just sommrkänsla är ju djupt förknippat med en massa tidigare upplevelser o minnen. Man har levt efter nån slags standardmått – att så här skall sommar kännas. Men det är bara att överlämna sig till Nuet och följa vädret bl a.

Längtar faktiskt till våren redan – när jag såg på trädgårdsprogram från våren – vilken glädje att få plantera nytt och se det börja spira igen… när min Ande medverkat till att också skapa nya förutsättningar – växthus bl a.

För övrigt känns det liksom en tystnad i uppstigningsprocessen – efter os och olika datum och energiportaler – så hänvisas vi till att bara ta dan som den kommer – alltmedan ufo-syner o crop-circles står som spön i backen. Det börjar bli vardagsmat nu. Har köpt mig en grep o skall ut o vända i komposten – bortom regnet. Med största försiktighet – då min vän paddan nog är därinne.

* För förstoring – klicka på bilden — tillbaka sen – vä pil uppe i vä hörn

Här är en illustrerad bild på ett Andromeda Moderskepp – har setts bl a över Australien och ett par platser till. Visst är det vackert – vill verkligen också se dessa mina vänner – åtminstone ett skepp till att börja med. En padda kan inte riktigt jämföras med detta … Skulle behöva lite lyft o luft under vingarna …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s