September 2 – rätten att finnas

Jaha – det var den dan – en tur till Storstadens mitt för att delta i manifestationen för Israel. Känns dock absurt att man i vårt land skall behöva manifestera för ett annat lands själva existens. Inget annat land på Jorden ifrågasätts, utom det urgamla landet där judar levt under flera tusen år – när de inte varit bortjagade. Och så den totala tystnaden i svenska media – det offentliga Sverige är bärare av en stor skam för sin djupa antisemitism – mycket illa dold bakom en massa prat om tolerans o annat. Att förneka Israel o judar samma rättigheter som alla andra o att  värdera Israel efter en speciell måttstock som bara gäller judar. Begäret att de skall vara helgonlika o det ständiga fokuset på att leta efter minsta fel. Men judar begär sällan eller aldrig något – till skillnad mot en massa andra.

Sverige har ett sjukt fokus på just Israel – detta lilla land omgärdat att miljoner muslimer, varav de flesta vill att Israel skall utplånas – då de skyller allt sitt eget mörker o sina egna misslyckade liv på judarna. Ett mycket sjukt mångtusenårigt program. Det sprids o har i århundraden spridits en enorm massa lögner, förvridna sanningar och ensidiga vinklingar om judar o Israel, så alla som bara ser på TV o vanliga tidningar matas med en mycket lögnaktig och lömsk vrångbild av allt som sker. Det är mycket otrevligt att just Sverige avslöjas som de värsta antisemiterna – förutom muslimerna. Att det finns så väldigt mycket hatande mänskor i Sverige – även bland svenskarna…

Allt detta speglar min egen långa resa genom alla inkarnationer.

Men jag släpper det nu …

Känns fortfarande sorgligt att inte kunna ladda in några nya bilder … en stor saknad.  Men min Ande vill nog att jag skall vara ännu mer närvarande. I dessa tider får man vänja sig vid precis allt och att släppa taget om allt. Man får väl va glad för att man får ha sin kropp kvar. Och att man trots allt vill vara i den.

Äkta livsglädje ser ut så här …

.
Och så här nöjd kan man också se ut

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s