September 12 – klippa uttjänta destruktiva band

Ja nu rensas det på de nära själsliga djupen – förhoppningsvis en slutrensning och man får klippa av flera gamla trådar till mänskor som använder ens öppna hjärta och vill suga ur energi. Barndoms”vänner” har inte enbart tillfört de goda programmen, utan haft en destruktiv uppgift i Spelet. Det egna programmet om att vilja tro gott om alla och tro på en gemensam vilja till någon slags gemenskap, får jag släppa taget om. I den Nya Tiden fungerar inte detta. Man måste släppa taget om sådana önskningar. Annars blir man uppslukad – nerifrån. Människor som inte är stödjande – skall man inte ha något samröre med – livet är till för att bejakas, inte för att vara ett sopkärl för andra.

Det gamla primitiva han/hon är det nåt fel på – för han/hon är inte precis som oss. Och behovet att sätta någon på piedestal för att sen kunna förakta dom – o använda som syndabock för det egna livets besvikelser. Bristen på eget Ansvar och Integritet.

Den Gamla och den Nya Världen separeras allt mer – dock följer vissa mera med i uppvaknandet och öppnar upp för det egna Ansvaret. Men energivampyrer gör nu allt för att komma ifrån sin obehagskänsla – när de nya energierna strömmar över Jorden och det kollektiva medvetandet. Det blir allt obehagligare att ”stå stilla” och bevara det gamla tankesättet att skylla på andra – att projicera ut sitt eget mörker på andra.

Och ju mera Ljus o Liv – desto mera skrämmande synes det troligen för de som motsätter sig uppvaknandet. Det är lätt att sätta ”övermänniskostämpel” på alla de som går före o visar vägen – för att befria sig från tankarna att det skulle vara något fel i den egna boxen –  fängelset. Helvetet är tryggt.. Och man samlar gärna ihop andra i sin mob, för det är väldigt otrevligt att simma ensam i sina elakheter.

Kärlek – ömhet – tillit – öppna hjärtan … men också självständighet – gäller för alla som vill leva i en Ny Värld.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s