September 14 – man får känna det man känner

Ja här gäller det  att vara mitt i sig Själv och inte dras med varken hit eller dit. Väldigt annorlunda energier är det i alla fall. Och det enda man får acceptera är att man aldrig mer kan känna så som förr – ständigt nya sorts känslor, som ju är en mix av allt det som kommer upp till ytan. Just ingenting är numera dolt för den som är uppvaknad. Man får känna det man känner och gilla läget.

Men nog är det kallt att känna och inse att så mycken ”ondska” har funnits dold på Planeten och att så många helt verkar ha tappat både förnuft o sans. Och att även så många svenskar ännu tycker det är ganska ok med förtryck – bara man kallar det religion. Att man inte förstår att hela samhällskroppen blir lidande.

Att svenska journalister helt förvridet ger yttrandefriheten skulden för  att muslimer löper amok!  Och gör mördarna till offer utan eget ansvar.! Hur kan vi ha fått såna mänskor på såna poster – som inte står på människors o Livets sida.! Rent mentalsjukt.

Ja blickarna riktas nu än mer ut över hela klotet – inte lätt att gömma sin egen själ någonstans o bara leva sitt eget liv … åtminstone för mig…  Men det finns säkert många som ännu bedövar sig …

När större delen av dagen varit regn o blåst får man kura inne. Dock finns det många Jorden runt som aldrig har något besvär med kyla … Men vi här i Norden behöver verkligen massor med Ljus o värme av alla de slag.

och katter

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s