September 22 – – 5 kattgenerationer och multidimensionellt

En gråregnig dag och man får hitta det vackra inifrån.
Alla verkliga sanningar blir allt svårare för media och skenheliga att hålla tillbaka. De har trott att det precis som förr har gått att, om man inte låtsas om saker och ting, så glöms de bort. Men nu blir sanningarna bara allt starkare – kraften växer underifrån och är omöjlig att stoppa. Samtidigt så blir alla dessa förnekare och stoppare bara allt löjligare inför alla som ser – de blir till folk som ständigt går med byxorna nere och visar all sin ointelligens.

Alla som förut i viss mån varit betrodda – har blivit till löjliga små mänskor – inte längre värda någon verklig respekt. Och alla hatare visar upp sin totala primitivitet. Dock visar vissa av dom på lite ny balans och liten förändring. Men vilddjuren är ännu bortom det mänskliga. Man får låta dom skrika och gorma och treva i sitt eget grottmörker. Inte ge dom någon energi.

Bara vanlig vardag – fast lördag …

Och kära Mimmi – hon och jag håller på och helar 5 kattgenerationer tillbaka – säger min Ande. Hon är både osäker och framfusig och lite klumpig och väldigt beroende av mänsklig närhet och jagar ofta bort Missan för att vara säker på att hon har ett hem här. Hon var förut mycket övergiven. Men hon är söt och go. Både hon och Missan är inflyttade grannkatter.  Katter har självklart också sina trauman som skall helas och transformeras.

Det är verkligen integrering av alla dimensioner – från det lägsta till det högsta – det kallas också multidimensionellt. Från grottdjupen och Moder Jords inre  (där det också lär finnas liv och själsvarelser)- till hela den Galaktiska familjen och där bortom. Och Tiden har nästan upphört för alla som är ordentligt uppvaknade. Och i Nuet öppnar vi upp oss för en Ny Värld – ett nytt ekonomiskt system, fri energi mm mm. Medan de som ännu trampar runt i slavhjulet – ja de försvinner liksom allt längre bort och bakom. Och vi blir till aliens för vissa…

Den som befinner sig på en lägre plattform kan inte se att det finns folk och liv ovanför deras tak – medan vi som (med ett mycket stort inre arbete med oss själva) tagit oss upp på den övre plattformen, kan titta ner  (om vi vill) och kanske ge en hand som vägledning. Men ofta vill man inte ta emot handen, så då får de klara sig bäst de vill … Vägvisare har plöjt väg i flera årtionden nu och laddat ner nya fria tankegångar till det kollektiva medvetandet – ”bara” att tanka in för de som är öppna …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s