September 25 – I am a Mini Tiger

Denna dagen – en liten skymt av förnuft och sans … Tintin får vara kvar bland barnböckerna på Kungl biblioteket … Inte för att jag bryr mig om denne äventyrare, men när en invandrare plötsligt får avgöra att alla Tintinböcker skall bort på grund av stereotypa människobilder, ja då var nog måttet rågat. Om det börjas på det sättet, då kan alla våra tidigare och nuvarande skapelser bli cencurerade. Men kraften från massor av mänskor på nätet – vände på denna idioti – snabbt. Det är nog bara i Sverige som Kinapuffar kan bli kriminella. Detta Sverige som silar alla svenska mygg men sväljer all världens kameler och elefanter. För det är ju exotiskt med kameler o elefanter i rummet –  då kan man inte bry sig om att både människor o rum blir söndertrampat och nedlortat.

Ja herre Jesus – lagom när man tror att – nu är jag färdig med allt detta vansinne som väller upp både i Sverige o Världen, så kommer något så urbota dumt igen, så kraften pockar på underifrån. Svenska folket håller på och reser sig – inte alla förstås – men alla som tar sitt ansvar som uppvaknade medvetna varelser. Som inte gömmer sig bakom några falska masker av ”godhet”.

Ja den här dagen har mycket inneburit att försvara o stå upp för Sverige – där de självförintande svenskarna trott att de kunnat upplösa landet, men där kraften o kärleken till vårt barndomsland bara växer i stället. Inte för att det officiella Sverige är något att älska, men allt det som finns i ryggmärgen hos oss andra –  Naturen o en massa ofta osynliga smörjmedel som gett trivsel o sammanhållning mm.

För övrigt är det redan så kallt så det är vantdags

Och så här såg det ut i Spanien idag – inga mainstreammedia visar alla protesterande mänskor världen runt – men kraften växer underifrån i det mänskliga kollektivet – går inte att stoppa.

Ja det är en blandning av kyla o hetta – hårdhet o mjukhet

Mjukheten hittar man gärna hos såna här medvandrande änglar och i sitt eget hjärta

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s