Oktober 1 – nättroll o ynkryggar

En dag av både Bliss och otrevliga insikter. Bl a så kan man ta del av två personer som erkänner att de fått betalt för att desinformera och att splittra och skapa konflikter i grupper – bl a grupper som är PRO-israeliska. Där man går in o låtsas vara emot antisemitism, men sedan när någon blir för obekväm (för mycket sanning) så börjar man med personangrepp, ljug om vad någon sagt som är helt emot verkligheten eller drar in kommentarer från helt andra trådar, anmäler till Facebook att DOM blivit trakasserade – helt emot verkligheten osv – allt för att skapa förvirring och konflikt – så att gruppen blir alldeles infekterad och mer eller mindre löses upp. Förutom Troll kallas de också Shill…

Jag har själv nyligen just mött sådant och flera gånger dessförinnan. I den gruppen var jag dock inte ensam om att bli utsatt för det. Om jag inte kunde se med mitt högre medvetande att detta är prövningar och utrensningar, så skulle man bli alldeles uppgiven i misstro på människorna. Sen finns det ju också dom som gör det helt gratis – bara för att de njuter av att vara elaka.

Men det tillhör ju också den judiska initieringen – av lögnspridning, att allt blir förvridet till oigenkännlighet, att  offret får skulden osv.  Men den slags oskuld – att tro att det inte kan finnas sån lömskhet – den finns inte mera.

Och när Saudis IKEA tar bort alla kvinnor i katalogen, då får man också ta del av många ryggradslösa svenska mäns tyckanden ”att man måste följa det landets lagar”!!! – …  ”sensationsmedia… Inget att lyfta på ögonbrynen för” !!!- – Svenska män!!! Vilka ynkryggar.

Lite katttröst behövs här …

Sorgligt o tröttsamt – men snart skall vi väl vara ute ur tunneln – men rent astrologiskt får vi rådet att i oktober ta med oss pannlampan för vi kommer att gräva i vårt djupa inre. Men vet man att Ljuset och lättheten väntar, så klarar man av det också.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s