Oktober 10 – det stylade mammontemplet

En dag i högt spinn – skulle kunna klaga på en massa saker, som att vandra omkring i  en genomkomersialiserad galleria (Täby), där allt är stylat – inte ett äkta naturligt uttryck och kaotisk ombyggnad och utbyggnad och vrålande ljud lite överallt. Men jag kunde i stället se levande mänskor som var äkta och som deltog i suckandet. Samtidigt så blir det löjeväckande hur så många ännu suktar efter sin egen yta och som är så inne i att sälja prylar och åter prylar. Att de tror att de är livsviktiga och ”före”. Och jag undrar verkligen hur alla dessa centrumägare o stylister kan vara så totalt borta från verklig skönhet o äkthet! Vilken kall livsmiljö de måste leva i. Och bara mer o mer o större o större – så robotaktigt.

Och så det där med banker o kontanter – ja boende i ett samhälle med 30.000 el 50.000 invånare (minns inte nu) och man måste ändå åka 2 mil bort för att sätta in kontanter på sitt eget konto! Man trodde ju att utveckling skulle betyda ett enklare liv … … samhället styrs nu av tokerier överallt.

Och ett ständigt kaos utanför Centrumet – där de gräver o gräver o bygger o bygger … Undrar faktiskt om de verkligen har koll på alla gräverier – det blir ju bara till en sörja.

Men – de hade infört gratis toaletter! Det du. Så jag orkar inte bråka mer om det hela.

Och CabalHydran på Försäkringskassan blev mättad o därmed oskadliggjord. Ingen tid för motstånd längre – hur orättvist det än kan kännas. Let go.

Höstens grön-gul-orange-röd-brun-färd – ner mot Moder Jord,  är så vacker o rogivande.

Höga energier idag – en portal igen 10-10-2012 – skall bl a visst ge ytterligare energi till att driva fram alla sanningar.
Tomaterna hänger nu inne i fönstren – ute blev det 3 tomater som mognade. Men spelar roll – det är som det är. Och inga revolutioner visas i MSmedia – dock samlas massor överallt på Jorden o alla som bryr sig – vet. Inte ens den Isländska revolutionen har visats upp på riktigt – men dom har gjort det!!!

Har massor med kattbilder, men vissa vill jag se om o om igen…
”Nja…”

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s