Oktober 12 – Dahlia och Nibiru

Världen där ute kommer troligen att te sig ännu absurdare nu fram till årets slut. Så att se den som den illusion den är och mestadels skratta åt den är det bästa man kan göra. – Fredspris till EU…! hur roliga kan de bli egentligen – kasta mera pengar över något som redan vadar i pengar. Så befriande att släppa alla draman och bara Surrender – slut med all slags kamp . för allt är omhändertaget o allt går perfekt enl Planen.

Jag hyllar o tackar denna Dahlia, som frosten nu nästan tagit –  det är dags att vila. Och ser fram emot nästa gång hon och jorden skall samarbeta för Skönhetens och Livets skull. Skall snart gräva upp knölarna o ta in dom i värmen. Men det känns alltid lite konstigt varje år – när de verkligen börjar knoppas ordentligt, så kommer frosten …

För de som uppmärksammat Nibiru  – Planet X – så kan jag meddela att Planetens invånare nu tagit kontakt och förklarat att de enbart går Ljusets ärenden. Även de är omvandlade. De kommer bara att gå i närheten av Jorden (inte krocka) – för deras uppgift är just att med en mycket stor kraft dra fram all rädsla till ytan och samtidigt rena från en massa makt och negativitet. Efter slutfört uppdrag lämnar de Jordens omloppsbana. Och för denna planets existens o närmande har världsregeringar o ”elit” byggt enorma underjordsanläggningar för att rädda sig själva! Snacka om att den största rädslan finns hos makten – för att de står för så mycken negativitet. Så om man fortfarande drivs av rädsla för allt möjligt så kommer den att förstärkas av Nibirus närmande. Så släpp – och lita på att ALL IS WELL.

Mjukt …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s