Oktober 17 – en dag av Nåd

Utan att någonting hänt eller kanske just tack vare frånvaron av ”händelser” – en dag med Nåden närvarande. Med putsade fönster kan jag se ut på den stora skönheten i just hösten – där allt liksom smälter samman och kommer allt närmare bilden av Sanningen – att allt är energier som dansar – att ingen fast materia finns – det är bara så vi uppfattar det. Allting blir mjukt på hösten – inga fasta former – rabattter har ingen ambition att de måste se bra ut – de släpper taget. Och trots vägen mot insomning för vintern, så är det ändå fullt levande.

Alltmedan politikerna travar på som uppskruvade zombies med samma gamla lösningar – mera skola – för småbarn – så att de fortare kan rättas in i ledet till lydiga slavar. Det kan de ju aldrig lyckas med, men de försöker. Och alla pratar jobb jobb jobb – få fart på hjulen – och ingen bryr sig om själva Livet – varför vi finns till här på Jorden – ingen pratar om livskvalité. Nej att ”få folk i arbete” är mantrat – skit samma vad som arbetas med eller vad som produceras. Bara Reinfeldt o co har något/några de kan bestämma över. Makten måste ha sina munsbitar o sitt bränsle i form av rädda slavar.
Men det Spelet är färdigspelat hos mig och många andra.

Här hos mig har Nåden och Sanningen tagit över kommandot  – även om det fortfarande dyks neråt ibland – men bara för att ploppa upp som en flytande kork igen.

Inget verkligt Liv utan såna här Änglar

Nej men – vad gör hon ….!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s