Oktober 27 – fåglarna kommer o blommorna bäddar ner sig

Ja dagarna går och det mesta är sig fullständigt likt – ändock så är ingen dag den andra lik . Att Världen där ute ännu beter sig helt absurt gör att jag måste dra in trådarna och fokusera på det vackra i stället. Det känns fint och kärleksfullt när man får mata fåglarna igen. Det är roligt att se dom igen – dock är det ännu så pass varmt ute på dagen så katterna går gärna ut o spanar också. Det är ju väldigt stimulerande för en katt att se fåglar flyga kors o tvärs. Men katterna är så pass vana och mätta nuförtiden, så det blir mest spaning. Och snart blir det för kallt även för små kattrumpor att sitta stilla länge.

Men nu är det nästan så att jag tyckte det var lite synd att det blev så soligt igen. Jag tyckte det var så skönt att få lite mörkt och tända en massa ljus och mysa – men nu gäller det nog att vi måste ha öppna ögon, med allt vad det innebär. Inget sovande medvetande här inte.

Kan dock inte hålla mig från att glutta lite på vad ”experter” ”statsvetare!!!” kallas dom t ex – hur de tror sig veta hur o varför saker är som de är. Det är mycket löjeväckande att höra alla dessa och deras intervjuare – hur de försöker förklara en massa gammalt lort. Hur viktiga de tycker sig vara och hur andra tror på dom…. och hur lite de vet! Vilken inskränkt värld de och alla gamla paradigmtrogna grottar runt i.

Den eldröda Dahlian följde med i flödet och blev orange – gul – det tycker jag är intressant.  Som om hela Naturen ställer in sig efter höstens vibrationsmönster – i nedåtgående frekvenser.

Här är min senaste video – youtube krånglar en del men det är som det är – ibland går det utmärkt o ibland mindre bra.

Ingen dag utan katter på det ena eller andra viset
En tröstande tass kan ofta hjälpa …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s