November 8 – amaryllis och kärlek

Medias blånekande av verkligheten är rent löjeväckande. Massor med sport, vintersjuka, vikthånande blogg, Facebook, C vill kulturmärka en töntfilm på youtube  … alla slags tönterier – Reinfeldts besatthet av att smutskasta SD och alla som ”florerar på nätet”… medan samhällets alla problem totalt negligeras. Det är så absurt så det blir komiskt. De som springer runt i ekorrhjulet o bara ser på aktuellt o läser mainstreammedia, blir klart ointelligenta och okunniga om verkligheten. Men då å då hoppar dom in på nätet o tycker något – trots att de inte vet ett dugg om de faktiska omständigheterna. De tillhör ju nu mer eller mindre en B-klass som inte har någon som helst trovärdighet. Bara den som bär sanningen har någon bärkraft. Allt annat bevarar livet i små instängda boxar. Och där får de sitta och banka på väggarna -medan  sanningsbärarna blir allt mera levande och fria. Inga ”ja men” från de oupplysta har någon chans till framgång – endast Sanningen. Väldigt tröttsamt med all denna skenhelighet som anser sig bättre än andra. Så … liksom slemmigt och som förvridna tarmar (fick den bilden).

Känns faktiskt skönt att Obama vann -fast det tog jag för givet. Han synes vara en ljusmänniska under cover – med massor med stoppande mekanismer utifrån. Men förhoppningsvis får vi snart se att han bär iväg mot ljuset. Han utstrålar en stor ljus aura på aurafotot. Men den  svenska diktatorn är svårt att inse varför vi måste ha honom kvar … men Gud rår … allt har ju sin högre förklaring. Men han är ju också en produkt av alla sovande slavar som inte bryr sig om verkligheten.

Men jag o katterna och alla andra uppvaknade fortsätter vår väg framåt uppåt mot ljuset o kärleken – oberoende av små diktatorer.

Känner att jag gärna skulle vilja skriva om den innerliga kärleken som pyser upp inifrån – trots eller tack vare flera dagars transformationsyrsel – men det har jag inga ord för just nu….

Denna helt underbara Amaryllis …

Katterna o de andra djuren får förmedla mera av denna kärlek …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s