December 6 – magi och Tiden som stannar

Egentligen kan jag inte längre tycka någonting om någonting i den Gamla Världens händelser och utspel  – det är ju  klart meningslöst. Det är bara kruxet att fylla upp det skapade livsutrymmet med helt nya tankar och göranden. I de sociala medierna blir det mest några gillanden och utropstecken som håller ihop mig med vännerna på nätet. Och jag iakttar också att vännernas ilska över absurditeterna, i stort sett har lösts upp. Lite galghumor finns kvar. Mänskligheten vaknar upp och saker kommer att lösas genom att vi släpper fokuset på allt som är fel.

Har dock konstaterat att även manliga vägvisare ännu inte har fattat att det är Gudinnan och de Feminina energierna som skall leda den Nya Världen. De manliga bröstar upp sig på gammalt tuppmanér – förutom de som hukar under ”ljus o kärleks-imagen” dvs ännu förnekar mörkret o Gudinnans energier. Vilket ju också de manliga tupparna gör.

Kan bara sucka …

Men det vimlar av magiska vyer i min vardag

CIMG9114Ute o inne flyter hela tiden ihop

CIMG9103

CIMG9097

CIMG9084Och stjärnan ger sken i flera dimensioner

CIMG9101Och snart är det 12:12:12 – Portalen som alla talar om. En otroligt omvälvande Tid för mänskligheten – även om många ännu inte riktigt har fattat det – de bara ser att det är tokigt  – eller de kämpar på för att försöka hålla kvar sina maktpositioner -men de löses nu upp undan för undan – går upp i rök, ektoplasma – eller till insikt..

Och det ser faktiskt ut som om Tiden verkligen stannar vid detta datum. Aldrig mer kan sådana datumtal bli  repeterade. Året har inte mer än 12 månader (om vi inte helt byter bort denna kalender). Fast år 3012 förstås … Ja det får jag se då …

12 12 12

Omsint vänskap – kärlek …

rådjur hundGäsp …

gäsp

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s