Januari 13 – en lång resa – in i Nuet

Och den gamla världen travar på – till synes som om ingenting hänt enl nyhetsfeederna – försvarskonferens, ”arbetslöshet”, gruppvåldtäkt och byxfria tunnelbanedagen. Så totalt absurt -man skulle kunna lämna planeten för mindre …… men nu är det ju så att kontraktet är skrivet och programmet programmerat att jag är här för att stanna och vänta ut ….. de riktiga människorna.

CIMG9346Vetegräs är gott för katter och nyttigt för mänskor – men det smakar gräs! Den gröna färgen är dock så kärleksfullt aptitlig, så man  äter det för färgens skull. Klorofyll behövs för livsanden denna årstid.

CIMG9344Mimmi gillar också den lilla doft av vår som kommer med tulpanerna. Det triggar väl igång nåt slags behagligt minne även i katter.

CIMG9336För övrigt känns det denna vinter inte som förut att naturen skulle vara liksom död, utan livet känns nästan lika pulserande som när naturen grönskar. Jag känner livet i och bakom allt – genom snö och kyla. För livet finns ju och pulserar inom.

Och bland alla som skiftat över mestadels till den 5:e dimensionen o högre – gäller det nu att lära sig leva stund för stund – dag för dag – utan att veta något om framtiden …  och processen pågår fortfarande för fullt med integrering av de nya energierna ner o in i alla mörka skrymslen o vrår – genom alla de kvarvarande minnena – av alla liv. En gigantisk resa vi gjort.

Katter behövs det mera av – en liten blåöga

blåöga

kramar

Och så en gammal liten kompis

va!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s