Januari 28 – krispigt kallt och stilla

Otroligt stilla och bortom tiden har det varit idag -en krispig kyla i kroppen som vittnar om att gamla tankar och program dör bort. En klarhet i tankarna – om dom visar sig. Ett ingenting som bara kan fyllas med nån slags Närvaro – utan vilja eller mål. Och det är väl det som är en av de stora förändringarna – att tiden och målen kopplas bort och kvar blir Nuet. Inga deadlines finns för en människa som lämnat den 3-dimensionella Världen. Inga speedade handlingar för ”att göra klart” eller uppnå mål. För Närvaron och kontakten med Högre Jaget och Källan är det viktigaste.

Och ännu har jag och alla andra en massa bitar – inre apsekter som skall falla på plats. Även om det var ett gigantiskt Shift 21 dec – så återstår massor av rening och helande. Men det mesta kanaliseras nu genom hjärtchakrat – både det fina och det som är jobbigt. Men jag tycker inte om att de fortsätter att chemtraila och HAARPa – manipulera vädret. Även nu halv 11 på kvällen. Men det behövs väl för att frammana det mörker och 3D-begränsningarna som finns i kollektivet…. Men det känns kallt att höra dom – flygplanen.

Suck …

Men fåglarna har sjungit och snön har smält lite – så livet rullar på – och det skall visst bli rätt intensivt sen i februari, energimässigt, sägs det – från 18:e o framåt. Har i alla fall planterat det första pelargonskottet för i år.

CIMG9455 (2)

Och man får skapa vår inomhus så länge

CIMG9449

CIMG9447 (2)CIMG9446

Kattkram

kramtillsammans

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s