Februari 3 – gråsvart verklighet är inge kul

Djupa rensningar pågår hela tiden inom.  En bild av kollektivet – som vandrar omkring på gator som är grå-svart-mulna – men det är ju inte helmörkt, utan på väg att ljusna….  Människor måste vakna upp och bli upplysta och därmed lysa upp sin egen omgivning. Så länge man  vandrar i mörkret kan man inte se allt det vackra i Skapelsen. Man tror inte att det finns – i ”verkligheten” – möjligen bara på photoshoppade bilder. I mörkret tycker man att en tillgjord yta är ”vacker” – men förstår inte att det också måste finnas en kärleksfull energi bakom det hela – annars utstrålar det bara kall yta.

Och en massa tv-program nu som visar kalla relationer och sex-makt-fixering – allt är nu en synlig manifestation av den 4:e dimensionen – vårt inre astrala liv – våra drömmar -som har verkat och ännu verkar just på det sättet. Det större kollektivet lever nu i den 3:e-4:e dimensionen av sin inre verklighet. För att förhoppningsvis ta sig upp till den 5:e.

Den här skulle bli rosa – men försäljaren bytte väl bara bild för att bli av med de röda … men Amaryllis är Amaryllis och det kan ju inte hon Amaryllisen rå för – hon blommar bara på, det bästa hon kan.

CIMG9459

CIMG9462 (2)

CIMG9465 (2)Vänner …

vänner (2)Vänner  …

vänner

åh sötaMjukt …  – kärlek

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s