Februari 6 – verkligen allt mellan Himmel o Jord

När vintern ännu pågår och gör det vitt o blött ute, föredrar jag att bara  titta ut – och njuta av det jag har. Fast jag passade på att göra en liten snögubbe, när jag var ute med soporna. Det var sån fin kramsnö, så jag bara måste testa … Idag slank den sista pepparkakan ner – så nu är julen definitivt förbi. Dags för en ny vetegräs-sådd och dags för månadens brödbak.

I nättres (gotländska) rensades det inom förstås – bl a 3 av Marias barn dog – och jag primalskrek för tre barn – bara inom mig förstås – och så kom befrielsen. Förstås var det 3 martyraspekter – som offrat sig, försökt vara goda, moder åt andra, eller det sårade övergivna egna barn-resultatet av dessa modersuppoffringar för andra osv – som dog bort. Såna kan inte vara med i den nya världen. Men sorgen över allt som lämnar finns där – även den värsta inre plågoande har varit en bit av oss och vi blir rädda och sörjer när någon bit av oss dör.
Samtidigt räddade jag pengarna (den yttre belöningen) för 2 kvinnor – pengar som de lagt utanför sitt hem för att betala för något de känt skuld för. Men jag petade in pengarna – in till dom igen.

Och i en annan sekvens fick jag agera medium – fast det inte var min avsikt – men ett par kvinnor trodde att jag kom dit för just det, så jag gjorde vad jag kunde och var medial – utan ansträngning.

Och tydligen håller hela Universum (alla Universa?) på att omvandlas. Planeterna förändras på en massa sätt – magnetismen ökar, minskar, ändrar riktning , byter plats – Planeter har fått större lyskraft – nya ringar – och vår välkända gamla Sol verkar ändras på många sätt och är kanske något ”elektriskt” i st f en ”kärnanläggning” – okända kraftströmmar dyker upp mm mm – ja nu kan vi bara hänga med – inte mycket att opponera sig mot! Men det kunde man inte riktigt föreställa sig förut – att sånt kunde förändras – så snabbt…. I den Gamla Världen syntes allt vara stabilt – men det var ju förstås bara som vi troddde. Den ”platta” Jorden har ju blivit rund under vår nuvarande historia … Men en ny plattform som verkar helt gigantiskt expanderad och nya helt okända steg måste tas – rakt in i det okända … i full tillit …

Tulpaner och tulpaner igen …

CIMG9469

CIMG9468

CIMG9473

CIMG9475 (2)Men katter är katter – i alla fall ännu så länge … sån tur – gudagåva att vi fick med dom på resan.

söt 2

mjukis

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s