Februari 9 – inre o yttre hus

När samhället och världen ännu verkar totalt havererad och förståndshandikappad – så är det en Nåd att Skönheten finns som påminner om det motsatta.

En inre natt av att blanda mig med all världens olika människor, män och situationer -som blir till en ännu ofullständig plattform. Uppe mitt i natten för att titta på vad det finns för nya hus nuförtiden – för att rekognosera inför framtiden – men usch o fy vad besviken jag blev. Så otroligt många fula hårda kantiga stora hus som nu säljs o byggs. En stor del totalt bortom all skönhet – utifrån i alla fall. Bara hårt spetsigt o stort.

Vad i hela friden skall folk med 170 – 250 kvadr.meter till… När de 1-2 ev barnen flyttar ut – tänk vad det skall eka tomt då. Vilket slöseri på materia, plats o pengar … Och alla dessa rum med ”rymd” – både på bredden o höjden – öppet ända upp till tvåvåningar . Ingenstans att sitta ner och mysa – där vindarna-energierna måste blåsa rakt igenom och aldrig stanna upp, så att man kan känna fridfullhet … Och inga runda former någonstans – Suck o suck igen… besvikelse på vart det officiella samhället är på väg. Är människor ännu såå förslavade att de går på all denna fulhet.

Och den rekognoseringen ledde sen till inre genomresor till olika hustyper = sätt att leva o relatera till omvärlden. Ja inte skall jag lockas till något vackert hus i skogen, där mannen ännu har ett gevär som han låser in till vardags- och inte i några som helst radhuslängor t ex …  – får rekognosera vidare – inom.

CIMG9500Så här vackert var det på morronen för ett par dar sedan…. rena sagan

7 februari 20137 februari 2013Ja emellanåt är det ju hur vackert som helst

CIMG9508Plötsligt är ljuset helt magiskt

CIMG9510

När jag vaknade ur eftermiddagsslummern i soffan – var magin där

CIMG9512

En katt tillhör Nåden

blåöga1

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s