Februari 18 – stilla o hämta andan/Anden

Många dagar nu har det varit som om Naturen och Tiden stått alldeles stilla. Samma väder – mulet vindstilla – samma temperatur. Inga vårkänslor eller verklig längtan efter våren i mitt inre – bara stilla – lite grått. Hade jag inte haft nätet, så skulle hela Världen ha stått stilla – i min värld. Och den enda som ringt är Radiotjänst – väldigt kort o hövligt faktiskt – inga illmariga frågor varför det inte är registrerat något tv-innehav. Men har man ingen så har man ingen. För vissa anses det nog ännu som konstigt att man inte deltar i den gemensamma slavindoktrineringen. Och som Siewert Öholm tyckte till – att om man i framtiden tittar på varför våran civilisation gick under – så var det p gr a melodifestivalen – detta ytliga skränande fördumningspaket.

Men nätet skvallrar ju att makten avslöjas – den ena efter den andra – även om Världen tycks stå stilla – just här. Och känslan är faktiskt att gigantiska förändringar sker bakom kulisserna – det liksom bara väller inifrån o underifrån. Och allt färre är rädda för eller ser upp till olika maktfaktorer. Människor finner sin egen inre styrka och integritet. Och vi vet att vi är många som trycker på – underifrån – när massan reser sig – då rinner maktens övervälde bort – upplöses i ektoplasma. De hinder som de krampaktigt försöker behålla skenet av – håller fast dom själva – och låser dom – men inte oss. Då får dom möta sig själva i stället.

Och i US gör rörelsen OPPT – One People Public Trust – det möjligt att ifrågasätta alla rättsinstanser och myndigheter – att de egentligen är korporationer och inte har godkänts av invånarna. Att ”poliser” inte har någon verklig rättighet att trampa in på andras egendom osv, och bestämma om något, för då kan individen i stället stämma polisen – det blir i stället man mot man mm mm. Ja förändringarn sker på många plan. Det inre är självklart det viktigaste – är man oskyldig – så är man! Allas vår medfödda Gudomliga rätt att leva våra liv i frihet – så länge vi inte skadar någon annan.

CIMG9526CIMG9525Min mjuka svarta hög – Mimmi – alltid mitt på den vita soffan – ett ständigt borstande av svarta hår och grå ull (borde vara guld för t ex fågelbon) – och tvätt o byte av överdrag – men det är Hon värd. Och inte putsar hon sig speciellt heller, men det är ju hennes val …
Missan fäller inte alls lika mycket och har inte brett ut sig i något ömtåligt högsäte. Hon ligger gärna i linneskåpet eller på en stol med dyna eller lite avmätt i min säng på natten – när hon inte springer ut o in.

CIMG9528

CIMG9522

En  liten katt till

mmmjau

*************************** Läs gärna min andra blogg också – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s