Mars 9 – kristallSol och kattdans

En helt ny värld – fast den gamla verkar trampa på som vanligt … men det mesta känns nytt och okänt – klart,  krispigt, kaos och kallt – med lite Bliss emellanåt … Men jag odlar väl på som förut – det gick ju vägen förra året – trots ovissheten om det skulle bli någon riktig sommar – så blev det ju en sommar – om än med väldigt lite Sol … Men det var ju egentligen bara tomaterna som inte klarade sig utan riktig Sol. Solen ja – vår nya KristallSol – vit … men man får ju va glad när den är framme.

Flera andra ”ljusarbetare” vittnar nu om känslan av att hela den gamla Världen försvinner – och det måste den ju göra – om vi skall bjuda in Den Nya. Hela det gamla systemet med alla dessa kalla politiker och andra – är ju verkligen som ett stort kosmiskt skämt som man bara kan vinka adjö till. Så totalabsurt. Man förstår ganska tydligt att det för dom nu enbart gäller att mjölka ur så mycket som möjligt ur det gamla systemet, till sig själva – innan allt kollapsar. Ingen är där för att de har någon ideologi eller för att skapa en bättre Värld. De känns otroligt kalla och konstiga hela bunten. Man får bara vända bort blicken och vända ryggen till och gå sin egen väg.

Underbara Sol …

  • Om någon undrar vart vissa bilder tagit vägen – så måste jag ta bort många av de lite äldre, då man inte får ladda upp hur många bilder som helst på bloggen — för att få plats med nya 🙂

CIMG9569

Dom små gula Tete a tete-erna luktar helt underbart – skulle önska parfymer som enbart luktade äkta blommor – som  dessa Tete a teter, luktärter eller liljor – utan någon ”förstärkning” av alkohol eller annat…

CIMG9571

CIMG9575 (2)

Mimmi gosar ut sig … och småpratar lite med mig

Mimmi CIMG9586

CIMG9581Idag utsände himlen väldigt blått ljus – det syntes på bilderna idag

CIMG9579Måste förstås ha lite värmande katter

sötisarDen här kära vet hur man dansar genom livet … elegant som … katten

katt med attityd

Mjau eller nåt … 😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s