Mars 27 – oskuldsfull och med sårbara ögon

En sån sol – men tjälen vill inte gärna ge med sig, så  yttre vårbruk är inte att tänka på ännu. Känns som om jag hänger på en tråd mellan den gamla och den nya Världen – och en massa 60- 70-tals energier sveper igenom. Den tid då mycket öppnades upp – jag var själv ingen hippie direkt, men andan var – frigjordhet – fast egentligen var det väl mest den kroppsliga friheten som betonades. Men mycket blommor var det då. Och mycken  godtrogenhet – ondskan trodde man inte riktigt på att den fanns. Ingen talade om den i alla fall … Man trodde att t ex ett konstverk med en knut på pistolen skulle visa vägen (som nu står i Täby Centrum)… Ja det är mycket vi godtrogna oskuldsfulla har fått öppna våra sårbara ögon för.

CIMG9652

Missan sitter gärna inne och solar – men fullmånen har lockat ut henne nästan hela de 2 sista nätterna – man kan undra vad som lockar så där ute i kylan. Har väl något med det osynliga och energierna i det kollektiva att göra – det är kanske lugnare där ute för katter på natten – när människor för det mesta befinner sig i den 4:e dimensionen och parallella världar. Kanske är katterna i samma världar då, fast fullt vakna … De är kanske lika hemtama där som i den här synliga världen. De måste ju samtidigt – en stor del av dygnet när de sover – vara i andra världar som troligen är ännu behagligare än den här s k fysiska världen …. ja lite funderingar.

Missan i Solen

Börjar bli lite trångt men det är mysigt att bli inbäddad i den växande grönskan

CIMG9681

När Solen lyser blir det extra underbart att ha ett vitt Hem …

CIMG9668 (2)Hela hemmet doftar Påskliljor – en underbar doft … och vilken färg …

CIMG9678

Flera oskuldsfulla …

ögonslickÖmheten flödar …  – jag älskar dig mamma …

liten

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s