April 2 – allt är en synvilla …

Så har vi då äntligen fått se VårSolen i all sin glans – och nu har jag bestämt att det är vår – mitt vårteckenbeslut innebär att ta bort ljusslingan i trädet. Och lika mysigt som det är att sätta upp den i november, lika skönt är det (fast omständligt) att ta ner den och bestämma en ny årstid. Att sitta i solen och dricka flädersaft – yes! Fast först såga stora grenar för att få in mera Sol. Jag får väl ta det som en jordande handling, om musklerna gör ont i morgon …- till Solens ära – mera Sol i Sverige kan aldrig bli fel. Och alla mörka moln tycktes hellre lägga sig utanför kusten – jag och Gud rår – över just min tillvaro.

Man får numera helt strunta i att försöka bestämma och tolka den yttre verkligheten. De gamla träter om vem som var värst/bäst av t ex Palme, Bildt, Persson, Willy Brant m fl – sån meningslös diskussion – och ingen bryr sig om att tänka – hur skapar vi en bättre Värld Nu! Och från skyn rapporteras det nu att de flygplan som sprayar chemtrails verkar bli allt mer osynliga – dvs trailsen syns, men inte flygplanen… Och alla otroliga och ofta bisarra molnformationer Världen runt, som är moln, molnUFOn,  chemtraills, HAARP, UFOn, photoshops i en salig mix – surrender surrender – ingenting går att definiera enl något gammalt mått – inget går att sätta in i något förnuftsbaserat fack – allt löses upp. Man kan ju säga att allt är en synvilla och vi behöver inte längre leta efter något gammalt slags ”förnuft” – det går inte att hitta någon trygghet i vårt gamla förnuft. Det är bara till att släppa taget – lev – andas – var – känn.

Lite vårtecken – det enda synliga som håller Världen i Balans – är katter och blommor – Skönheten och mjukheten – som ett Nav i allt det upplösta. Som en mitt – i stormens öga – och den stillhetens finns också i Hjärtat. Hjärtat är själva Navet.

CIMG9699CIMG9703Och tulpanerna kunde t o m bli ännu vackrare och större – ännu mer lysande

CIMG9708CIMG9705CIMG9709Here comes the Sun …

solMys …

sött😉 🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s