April 5 – att hitta hjärtat – i tomheten

Jaha ja – så skall det bli kallt igen … hur länge skall Universum kasta oss fram och tillbaka … klart att det har en Gudomlig avsikt … men. Ja det behövs väl för att ännu mer släppa taget och för att den större folkmassan skall få kontakt med mera av sina besvikna sidor. Man får väl se detta som ytterligare ett utrensningsår … och fortsätta – gå inåt. Men vi har ju avgjort haft många kalla vårar även förut … men jag och många andra är mycket känsligare nu, så det känns att inte kunna börja leva fullt ut ännu… och ingenstans att gömma sig eller fly till – inget slavarbete t ex som bedövar känslorna tillfälligt. Och inget engagemang i det gamla samhällssystemet – för det har ju ingen positiv energi längre. Alldeles för lågt.

Men nu har vi ju haft sol några dar – tack för den…

Den här lilla börjar hellre i gräset än i rabatten

CIMG9714

Spanar ofta nu efter UFO-moln eller andra tecken i skyn. Bestämmer ibland att det där måste vara ett UFO (de säger ju att de ofta tar formen av moln för att inte skrämma oss – utan sakta vänja oss vid dom).
Och det här chemtrails-moln-budskapet hade jag strax före påsken. (Fotade trailsen och såg inte molnbudskapet förrän vid uppladdningen) Jag ser klart en kyckling och sen en vit duva – eller en Ängel som flyger rakt ur Ljuset. Som gjorde att jag släppte taget om chemtrailen och i stället tog budskapet om kycklingglädje och frid.

CIMG9677Mitt gudomligt soliga köksfönster – när det är Sol är det såå skönt att värma mig där – vi har fått en varmare Sol – trots att den är vitare – kristallisk.

CIMG9715Och det gror på … i full tillit

CIMG9717CIMG9720Och det signalerar inom – den svaga höga tonen – som påminner om att det görs justeringar och nedladdningar från högre dimensioner. Så allt är väl precis som det ska – fast tomt …

Och katter hjälper alltid lite grann – att hitta in mot mitten – hjärtat

puss 1

goa**************** Se också min andra blogg Gunillasolara’s Blog – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s