April 7 – eoner i medvetandeglapp mellan de som vaknat o de som styr

Det kalla vädret – ja man får väl trösta sig med att t ex Storbritannien sägs ha sin kallaste vår någonsin och ovanligt mycket snö lite här o var runt klotet. Så hela mänskligheten går igenom sin katarsis. Men nog skulle det värma om man i det officiella Sverige fick se människor uttala sig om att de önskar sig en helt ny världsbild. Det känns väldigt konstigt att så många av dom går omkring med helt blockerat medvetande – totalt fast i det gamla penga- och arbetsslavsjagandet. När såå många ändock ropar och skriker på en mänsklig Värld. Det måste ju till slut slå igenom och tippa över.

Men det verkar ju vara eoner av medvetandeglapp mellan de som vaknat och de som till synes styr vårt samhälle. De måste ju känna kylan i sina liv!!! Hur orkar de hålla fast vid alla dessa gamla lögner. Något från högre domäner måste ju ha blockerat deras trådar mellan höger o vänster hjärnhalva och trådarna till all högre information och ljus – och vägen in till hjärtat. De går ju runt som totala robotar, blindbockar o zombies. De trampar runt i samma gamla ekorrhjul av gammalt tankemönster – och energin måste ju till slut ta slut därinne i hjulet. Men överallt träffar man på ”vanliga mänskor” som både ser o vill något helt annat – en självklar mänsklig och bättre Värld och världsordning.

Men det är just inte några rapporter ”från ovan” nu, om att världarna skall separera – så på något sätt måste ju även alla dessa vakna upp…. Vad som behövs är väl bl a att alla som vaknat skall fullständigt strunta i vad dom där håller på med – sluta upp med att ge dom någon som helst energi – inget fokus på dom – så måste de ju självdö – i brist på just energi. Vad som behövs är människors energi och fokus på vad dom VILL ha o skapa!

Det är ju för mig helt obegripligt varför människor inte vill skapa en bättre Värld!!!!

Besökare idag – för övrigt har jag inte sett en enda lite ovanligare fågel denna vinter. Helt tomt på domherrar, steglitsar, nötväckor, sidensvansar – inte ens grön- eller gulfinkar har synts – undrar varför ….
Men talgoxar, blåmesar, koltrastar – o skator förstås – det är ju fåglar det också – och de har fått ordentligt med mat o idag var de extra hungriga igen – det var ju lite snö på väg, så då känner de behovet att bunkra inom.

CIMG9721

CIMG9723CIMG9725Dagens katter – en söt blåöga

blåöga 2 (2)Två små gullungar – verkar nyfiken på det där med blommor – helt nyutsprungna och nyfikna på livet på den här planeten – mjukt

vännerRroarr eller pip-mjaew

rroarrAlla små personligheter – 😉

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s