April 12 – Självmästerskap

Att bara flöda med – utan att bry sig speciellt – göra det lilla eller stora som ev känns i stunden – i viljotanken. Så kan man ta sig igenom en till synes helmörk och kall dag o kväll. Om man samtidigt fokuserar på tanken – att Allt är perfekt – just nu. Vägen till självmästerskap. Att bemästra alla känslotillstånd med insikten att ALL IS WELL  Ett varmt bad t ex – när det är ruggigt. Göra det som behövs i själva basen – vår vardag och känna att det är minst lika viktigt som nyare idéer och skapelser och händelser. 

Andra vägvisare talar också just nu om behovet av Självmästerskap – att det just nu är en EnergiPortal som fordrar just det. Fast samtidigt med öppna ögon kunna se omvärlden – och samtidigt fokusera på sig själv. Och i morgon blir det tydligen ytterligare en mulen dag – som gjord för Självmästerskap … jodå …

Men grönskan och blommorna ÄR vackra – växer på, oberoende av kylan utanför – bara min undran om de kommer att kunna flytta ut denna sommar?

CIMG9749

CIMG9748

Och så hjärtevärmarna …

klarögaKom – och dansa med mig  …

kramkattOch en fining …

fining

****** Se också andra bloggen – länk till höger

🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s