April 18 – vi blir allt starkare tillsammans

maktVilken regndag – men nu har det ljusnat. Inser att vi prövas och tvingas att gå inåt oss själva och göra det bästa möjliga – stund för stund – dag för dag. Och samtidigt koppla ihop oss med övriga medmänniskor världen över och känna att vi blir mer och mer samlade och starkare gentemot makteliten. Och all ohederlighet, falskhet och oäkthet kommer i dagen. Allt sker oerhört snabbt nu – inga långa väntetider på att ta fram saker i ljuset. Upplysningen sker ofta samma dag redan – mänskligheten går inte att lura mera. Och ”folket” är ju i majoritet, så att säga och makten är betydligt mindre i antal – och folket har självmant böjt sig för att ”lyda” – med hjälp av alla andra kuvade.  Slaven har piskat slaven – för att inte känna sig ensam. Alla har velat ha sällskap i ”helvetet”. Men när vi väl bestämmer oss – gör oss fria inom – löses all maktkamp upp. Och makten blir tvungen att böja sig – så som ovan.

Dom små liven – nu kan man börja njuta av dom – inifrån eller ute när den älskade Solen värmer. … Men vilka kemikaliemoln efter hällregnet – så manipulerade – HAARPade… men det är säkert någon gudomlig nytta med dom … men de känns kalla…. vilken konstig tid …

CIMG9764CIMG9762CIMG9763Och så här smaskigt var det i förrgår -med färska hallon – ute var det ju  mulet o regn, så då behövde jag lite tröst. För övrigt använder jag ingen speciell tröst/njutning — ingen alkohol, rökning (usch), kött eller andra droger. Men kaffe och kakor är min judiska själs invanda tröstmekanism – så den får hålla på tills den inte behövs längre – eller ingå på rent gudomliga grunder – i det vackra livet.

CIMG9754CIMG9755Vänskap – hjärta till hjärta … förening i direktkanalen – till Källan

häst katt

Ett riktigt kattliv … relax och låt Solen o blommorna omfamna

relax

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s